top of page

SHIPPING & RETURNS

Bibi's  retourbeleid

Bent je niet helemaal tevreden met je bestelling? Lees hieronder hoe je je bestelling kunt retourneren.

 

Retour voorwaarden:

Volg de onderstaande voorwaarden, anders kunnen we je retour niet accepteren:

 

- Je kunt een artikel binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren, ook in de winkel.
- De geretourneerde artikelen moeten onze winkel in originele staat bereiken. Dit betekent ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd in hun originele verpakkingsmaterialen met alle hangtags en labels nog bevestigd.
- Als er informatie ontbreekt, kan dit de verwerking van de retour vertragen.
- Bibi's is niet verantwoordelijk voor schade, verlies of diefstal van geretourneerde artikelen. Wij adviseren je om een ​​bewijs van aflevering te vragen.
- De retourvoorwaarden zijn ook van toepassing op uitverkoopartikelen.

 

Retourkosten:
Kosten zijn voor rekening van de klant.

Ruilen:

Helaas is het via de webshop niet mogelijk om artikelen voor een andere maat, kleur of artikel om te ruilen. Retourneer het artikel dat je wilt ruilen en plaats een nieuwe bestelling voor het artikel dat je wilt ontvangen.

 

 

Beschadigde artikelen:
Let op, artikelen die door slijtage zijn beschadigd, kunnen niet worden geretourneerd. Neem contact op met ons als u een artikel ontvangt dat niet in goede staat is of als het artikel een fabrieksfout heeft. Bibi's zal het item vervangen of proberen te repareren. Als dit geen optie is, wordt het volledige bedrag aan je terugbetaald.

 

 

Terugbetalingen:
Je ontvangt een e-mailbevestiging zodra wij je retour hebben ontvangen. Wij zullen je retour zo snel mogelijk verwerken. Je ontvangt de terugbetaling binnen 10-14 werkdagen nadat wij je geretourneerde artikelen hebben ontvangen. Het kan nog een paar dagen duren voordat je bank de terugbetalingstransactie heeft verwerkt. Het bedrag wordt altijd terugbetaald volgens de oorspronkelijke betaalmethode.

bottom of page